Fauna salvatge

Arribem a Estaon, seguint les indicacions dels nostres masovers. Després d’explorar el terreny i intentar la ruta caprina, ens decidim per baixar el carruatge al riu i deixar-lo allà, al costat d’altres intrèpids excursionista, classe cotxet i carmanyola, com nosaltres. La família s’ha unit i s’ha fet més gran encara, aixi que la caravana ha d’adaptar-se a les seves possibilitats i energies. Diferents, deixem-ho així.
El camí a les bordes de Nibrós és senzill, tot amunt per la pista. La tropa extended played demana un descans als deu minut d’extenuant caminata. Alto! Comença el sorteig d’entrepans i les combinacions de sabors, a més de la subhasta de sucs de tetrabric.
Amb la panxa plena, remprenem tant patidora marxa. A la primera possibilitat de bany al riu, comencen les baixes. Dues passes amunt, a la primera pujada amb certa entitat, l’escasedat d’ànims deixen enrera l’altra part de l’expedició. Només dues valentes llúdrigues, mimetitzades amb el riu, fan el cim i arriben al salt d’aigua sota el pont de les bordes.

És evident que el terme «passejada» no vol dir el mateix a tota la geografia peninsular. Bé, què hi farem, gelat a Esterri i cap a casa, que cal refer-se per demà.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s