El bosc encantat


Perdoneu aquest silencia hivernal, encara que ho sembli no ens hem amagat a un cau, esperant que passi el fred. Com que de fet no en fa, la troupe topanista no ha continuat voltant pel món.
M’arriben notícies, fins i tot, de que alguns dels nostres, fugint de les curses populars de calçotades, han guillat lluny, a l’altra banda del món. Tant de bo ens expliquin les seves tribulacions topanistes.
Altres han aprofitat per revisitar alguns racons, i descobrir indrets com aquest bosc encantat, que embolcalla Lleida i sembla on va rodar Excalibur, sobre tot si mireu la Seu al fons. Encara que la foto el que fa és mirar cap el Pirineu, allà sí que fa fred.

No volíem deixa de compartir algun dels meravellosos curts d’animació de l’ANIMAC d’enguany, sobre tot aquest de sota, que ens va deixar estorats completament. Als tres minuts de veure i pensar en la feina que portava fer aquesta petita joia, ja ens feia mal el canyell de pintar tantes parets, de posar i treure bastides, de fer fotos a dojo. El topanisme és bellesa, queda clar, i quan la gent hi creu fervorosament, com els companys que s’hi van posar (o potser estaven liquidant una fàbrica de TITANLUX, ves a saber), és capaç d’explicar la història del món en un tres i no res.

Un comentario en “El bosc encantat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s